DENİZLİ / ACIPAYAM - Acıpayam Cumhuriyet Fen Lisesi

May

Bilim uygulamaları Projesi kapsamında ,Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen poster sunumunu yaptık.Ardından Erbaır Fen LisesindeAtık Plastik-Pi-Yağ araştırma projemizin sunumunu başarıyla sunduk.Emeği geçen Selcan D. KOŞARHAN'ı,Sema D.AÇIK'ı ,Şeref BAĞCI'yı ve gençlerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuz ilk yılında başarılı bir projeye imza attı.Geniş katılımın olduğu projemiz ekip arkadaşlarımızın harika bir uyumu ile başarıyla tamamlandı.

16 okul 122 öğrenci ve 24 danışman öğretmen misafir edildi.Katılımcıların büyük takdirini toplayan yarışmamız sayesinde  "Eğitimin Kutup Yıldızı" olma yönünde çalışmalarına aralıksız devam eden okulumuz adını Denizli'de duyurmaya başladı.

Ödül törenine Kaymakamımız Ramazan CANKALOĞLU,Belediye başkanı Levent YILDIRIM ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İZGİ katıldı. 9.sınıflar kategorisinde İpek ÇEVİK yarışmada 1.olarak ilçemize gurur yaşattı.

Projeyi gerçekleştiren idarecilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Nis

Liseler Arası Matematik Olimpiyatı yarışmamıza 16 okul,122 öğrenci başvuru yapmıştır.27 Nisan Cumartesi günü 10.00-11.30 saatleri arasında yarışmamızı yapacağız.Mİsafirlerimizi heyecanla bekliyoruz.

Nis

İngilizce öğretmenimiz Gülçin Aktekin önderliğinde gerçekleştirilen E twinning projemiz ''MOVE on a green Planet Robotics and STEAM'' kapsaminda okulumuz 9-B ve 9-D şubeleriyle  İspanya'dan gelen tohumlarla self watering mini green houseslar oluşturduk.

Nis

"My Little Town" isimli e-twinning projesi kapsamında okulumuz 9/C sinifi öğrencileri ilçemizin temel sorunlarini araştırdı. İlçe merkezinde halkımıza hazırladıkları soruları yönelten öğrencilerimiz ilçemizin temel sorunlarını araştırdı. Araştırma sonucunda belirlenen ilk üç önemli sorun ilerleyen günlerde ilçe belediye başkanımızla paylasilacak ve çözüm önerileri hakkında görüşmeler yapılacaktır.

Nis

''Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek'' Projesi kapsamında öğrencimiz Nadide Nihal UZ Edebi Eser kategorisinde il 1.si olarak bizleri gururlandırdı.Emek veren öğretmenlerimizi ve öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Liselerde Bilim Uygulamaları Projesi kapsamında aylardır süren bildiri ve poster çalışmalarımızı tamamladık.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda baharın müjdecisi olan Nevruz Bayramı'nı eğlenceli bir etkinlikle kutladık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi programımız konferans salonunda yapıldı.Bu güzel program için emeği geçen öğretmenlerimizi ve gençlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve M.Akif ERSOY'u Anma Programı'mızı yaptık.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eiyoruz.

Mrt

Okulumuzda Liseler Arası Matematik Olimpiyatı için başvuruları almaya başladık.

Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı 9.ve 10.sınıflar arası yapılacak olan yarışmamıza katılımlarınızı bekliyoruz.

Her okuldan bir danışman öğretmen eşliğinde toplam 6 Asil öğrenci ( 2 Yedek ) olacak şekilde başvuru yapılabilecektir.

Öğrencilerin sınıf dağılımını her okul kendi beliryebilecektir.İstenirse sadece bir sınıftan veya her iki sınıftan da öğrenci başvurusu yapılabilecektir.(Örneğin :9.sınıf 5 kişi, 10.sınıf 1 kişi gibi)

Başvuru İçin TIKLAYINIZ!

Mrt

Okulumuzun 10.sınfları arasında felsefe yarışması düzenledik.Son ana kadar heyecanlı geçen yarışma beğeni ile izlendi.Felsefe öğretmenimiz Halise ULUDAĞ'ı ve gençlerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Öğrencimiz Elif Kevser KIZIL'dan ''İstiklâl Marşı’nın Dizeleriyle Vatan Sevgisi Temalı Konuşma Hazırlama ve Hitabet'' çalışması

Şbt

Okulumuz Teknofest 2024 için başvurusunu yaptı.İki adet proje ile çalışmaya başladık. İnsansız Hava Aracı ve Yenilenen Sinir Hücreleri konularında danışman öğretmenlerimiz Şeref BAĞCI ve Selcan D.KOŞARHAN rehberliğinde gençlerimizle Güçlü Türkiye için varız.