DENİZLİ / ACIPAYAM - Acıpayam Cumhuriyet Fen Lisesi

Acıpayam Cumhuriyet Fen Lisesi

Aşağı Mah.Pancar Cad. No 10
Vizyon
Veli, öğrenci, öğretmen ve idare işbirliğinde öğrencilerimizin tümünün ilgi ve istekleri doğrultusunda, çağın gerektirdiği alanlarda hayata hazırlanması ve üniversite eğitimi almaya hazır hale getirmektir.
Misyon
Modern eğitim ve öğretim araçlarını kullanarak sürekli gelişim içinde, sevgi, saygı, hoşgörü, ortamında ulusumuzun yarınını şekillendirecek, çağdaş bireyleri yaşama ve yükseköğrenime hazırlamak anlayışıyla hareket etmektir. “Düşünmeden öğrenmek faydasız, öğrenmeden düşünmek tehlikelidir.” Konfüçyüs Bu ilkeden hareketle: 1-Ezberci değil anlayarak öğrenen, 2-Davranışlarının sorumluluğunu bilen, 3-Çevreye sahip çıkan ve çevre bilinci olan, 4-Sosyal yardımlaşma duygusu güçlü, 5-Dürüstlük ve şeffaflıkla birlikte güven veren, 6-Okulumuzdaki eğitim ortamlarını öğretime uygun hale getiren, 7-Başarısızlıklarının nedenlerini tespit eden, 8-Sorunlara çözüm üreten, 9-BEN değil BİZ diyen öğrenciler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
DOĞALGAZ
Okulumuz şehir merkezinde olup, yürüme mesafesindedir.
Aşağı Mah.Pancar Cad. No:10
Futsal,Voleybol,Masa Tenisi,Satranç,Mangala
Tübitak 2204-A,Tübitatk 4006
Proje Çalışmaları